Tillbaka efter semestern

Nu känns det som hösten är på väg. Vi har flyttat in till stan efter att ha bott på heltid i fritidshuset i mer än en månad. Sonen passade under tiden på att hitta en lägenhet och har lämnat boet, så det är ett stort tomt hus vi kom hem till. Men kattorna, Spinkis och Oscar, välkomnade oss. Kattorna ägs av barnen, men de har lämnats kvar hos oss. Snällt så separationsångesten inte blir för stor.

Dotterns bröllop gick jättebra med fint väder just den dagen, regn dagen före och efter. Dottern och svärsonen var så fina. Mer om bröllopet får ni läsa i dotterns blogg http://kidassticksida.blogg.se 

Jag har blivit morgonbadare, dvs jag har nästan dagligen tagit ett dopp i havet på morgonen. Även den sista veckan när jag har jobbpendlat vilket innebär att jag har varit på bryggan 05.30. Detta hade jag inte trott mig om för två år sen, men det är jätteskönt. Fast hela vintern har jag morgonsimmat i badhuset cirka 1500 m 2-3 gånger per vecka. Men det är ju förstås tempererat varmt skönt vatten.

Efter allt jobb med hus och bröllop tog mannen och jag en minisemester till Jylland. Vi bodde i Mariager där det bl.a. finns ett saltmuseum. Där finns en bassäng med varmt saltvatten. Naturligtvis badade vi där. Salthalten är 30% och temperaturen 41°C. Vi flöt som korkar, och huden kändes underbart mjuk efteråt. Kan verkligen rekommenderas. Vattnet ska mostvara Döda Havet så nu behöver vi inte åka dit. Vi besökte även Skagen och jag försökte fotografera hur vågorna möts.


Under semestern var vi inne i huset i stan för att hämta post och vattna blommor. Då passade jag på att fotografera vår persikor. Jag visade ju bild på hur de blommade tidigt i april och nu skördar vi.


Vi har även en hibiskus som har prunkat flera veckor


Jag har även hunnit handarbeta lite. Jag sydde en kudde som jag gav i bröllopspresent till dottern och så blev halsduken i garnet från Hemlis 3 bytet klar. Halsduken/sjalen är jättemjuk och skön. Tack än en gång Kattis.
        Kommentarer
Postat av: TvaNystan

Ni verkar ha aft en härlig sommar! Eva

2008-08-26 @ 16:40:01
URL: http://tvanystan.blogspot.com
Postat av: ida

Frogga är att repa upp =)

2008-08-26 @ 16:46:11
URL: http://kidassticksida.blogg.se/
Postat av: Annicka

Hej så fin kudden blev! hörde att det blev lyckat alla svarade ja när det skulle vara så osv...

utmanat dig i min blogg

Hälsningar Annicka

2008-08-27 @ 19:52:18
Postat av: TvaNystan

Ledsen att det tog ett tag innan jag svarar på din fråga, men jag har jobbat och jobbat... Till den första baskern köpte jag ett färdigt paket från garnharvan.se med mönster och garn. Den som är på bilden är stickad av div garn som fanns i skåpet. //Eva

2008-09-06 @ 16:12:30
URL: http://tvanystan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0