Uppdatering och 2 stycken TACK

Hej Alla!
Det var längesedan jag uppdaterade bloggen men nu gör jag ett försök.  Vi håller på att förstora vårt fritidshus och det tar mycket tid. Vi har målat nästan alla väggar inomhus de senaste helgerna. Tack till dottern och blivande svärsonen, (Prinsen ni vet) som har hjälpt till.

        

Jag tar nu mina tack i tidsordning.

Först vill jag tacka Ida, min dotter, http://kidassticksida.blogg.se Jag har fått en utmärkelse av henne, tackar.  Jag blev jätteglad.




Jag vill skicka utmärkelsen vidare till Nenny, http://nennylagarmat.blogspot.com Nenny verkar inte sticka, men hon lagar mat som ser jättegod ut och hon delar med sig av sina recept.

Mitt andra tack går till GarnLinda, http://garnlinda.blogspot.com . Jag fick ett innehållsrikt paket i Mix & match Swapet från henne.


Ett mjukt, skönt garn helt i mina önskefärger och ett choklad som smakade bara så gott. Jag har inte sett den sorten i Sverige. Golfbollarna är invigda. De gick mycket bra att spela med, även om en hamnade mitt i dammen. Sen var där ett mönster på en tröja utan sömmar. Det ska bli spännande att testa det, även om det kommer dröja ett tag. (Jag stickar mycket mindre under somrarna.) Jag får läsa boken på stranden istället . Teet har jag inte smakat än, men det är säkert gott. Det står att det är Roibuste med lingonsmak. Lingon tycker jag mycket om och inte heller denna kombination har jag hittat här hemma.

Sen vill jag även här gratta dottern som nu är helt klar med sin utbildning på Ekonomihögskolan i Lund. Hon har varit jätteduktig som klarade av uppsats samtidigt med jobb, stickning, motion, skönlitteratur, TV-tittande................. (jag blir trött bara av att skriva allt hon gör)

Ha det så bra alla.

Kommentarer
Postat av: TvaNystan

välkommen tillbaka! Härligt med ett snickarprojekt, ska försöka få in ett nytt kök på semestern. Men det är ju alltid så mycket som ska göras på semestern ler //E

2008-06-11 @ 16:30:44
URL: http://tvanystan.blogspot.com
Postat av: Ida

Hej mor!

Tack så mycket!! Blev rörd =)

Ska försöka maila ett utkast till dig under dagen och vad ska vi ge A. i studentpresent?

Kramis

2008-06-12 @ 08:36:54
URL: http://kidasstickisda.blogg.se/
Postat av: Nenny

Haha. Nej stickar gör jag tyvärr inte. Även om jag faktiskt har stickat ett par halsdukar i tonåren. =)

Men tusen tack för utmärkelsen!! Vad glad jag blev!! Kul att du gillar min matblogg!! =)

//Nenny

2008-06-12 @ 08:57:30
URL: http://nennylagarmat.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0