Nytt år och ny vecka

Det nya året inleddes med en minisemester till Lalandia i Danmark. Dottern med man och kompis var med liksom sonen med två kompisar. Maken och jag hade även plånboken med. Vi hade 4 sköna dagar med bad, svslappning och besök på Bordershop. Jag har fortfarande blåmärken efter vattenfallsrutchbanan, men kul var det.
I övrigt städade jag delar av källaren under ledigheten och hgittade då min sidensjal till häradsdräkten som jag har varit av med. Jag hittade även en handväska som jag har broderat till min mor för länge sedan. Jag är mycket stoilt över den. Den är gjord efter ett s.k. Clara Waever mönster.

Det var nästan ett evighetsarbete att göra den. Baksidan är också broderad i samma mömster plus att botten och sidor är broderade med svart.

Jag har hunnit sticka en del, så mycklet att jag har fått torrsprickor påpekfingrarna, men det kan ju vara baden också som har orsakat detta.

Jag har stickat en dragspelsmössa, som jag blev jättenöjd med. Den lade maken beslag på direkt. Jag hade då redan beställt mer garn för att göra en likadan i mössbytet. Får nu se om det blir så mycket garn över att jag kan göra en tredje till mig själv, annars får jag väl beställa mer garn en gång till.Jag har även stickat en vardagsmössa, men den har jag inte fotograferat än. Sen håller jag på med densista ärmen på min kavaj. Den ska vara klar till nästa stickcafé den 20/1 och det blir den om garnet räcker. Då ska jag även köpa garn till januaristrumporna.

Kommentarer
Postat av: Tomtan

Visst är dragspelsbaskrarna sköna att ha på? Stickade min i alpacka från drops...

2009-01-13 @ 11:43:21
URL: http://www.metrobloggen.se/tomtan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0