Fredagkväll

Nu har det hänt mycket sedan jag skrev  senast. Jag har varit på tjänsteresa i Uppsala och Stockholm från tisdag morgon och kom hem för en timme sen. Jag hade tänkt att jobba vid datorn på kvällarna och även bloggat lite. Men så blev det inte. Datorn hängde sig så jag kom inte in i den, men tung att bäara var den.
Jag var hos Sticka på Österlånggatan och köpte ljusblått/grått garn och mönster till en kortärmad tröja med flätor. Den kommer att bli jättefin, men jag får inte börja förrän kavajen är klar. Den var för tung för att släpa med. Det blev marsstrumporna istället. fast det blev inte så mycket stickat. Jag har istället läst Katedralen vid havet så den tar slut ikväll, bara 20 sidor kvar.
Jag har ett paket att hämta hos Annicka och jag ska även köpa garn till mitt kaffe & garnbyte. Jag måste ju köpa det garnet i stan, liksom kaffet. Hoppas jag hinner på onsdag eller torsdag då det även är stickcafé.
Sen har vi bestämt oss för att flytta och därmed sälja huset. Det finns nu till salu på Hemnet, men vi fick verkligen slita för att få bort allt som stod framme och "skräpade". Vi bestämde oss i fredagskväll och med fotografering när jag var iväg fick vi verkligen springa i söndags. Vi har grävt upp ett träd som vi i morgon ska planetra på ön. I huset har vi mer än 250 m² och lägenheten som vi ska flytta till har 105. Lägenheten ligger i ett helt nybyggt hus nere i hamnen med utsikt mot havet. Vi valde bottenvåning av två skäl. Katterna kan gå ut och in , samt priset. Trots att det är bottenvåning är det så högt placerat att det inte är insyn.
Ja, nu är det mycket på gång och spännande tills vi får sålt huset.

Kommentarer
Postat av: Tomtan

Kul när det händer nått, även om det är jobbigt just då... Men det blir säkert jättebra!!!

2009-03-22 @ 17:44:54
URL: http://www.metrobloggen.se/tomtan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0