Tisdag men inte stickcafé

Jag har stickat en del sen senast och allt ser bra ut. Jag är nästan färdig med strumpa 1 av marsstrumporna i Stickameras sockklubb -09. Verkar bli bra. Jag var hos Viveka i lördags och visade min kavja och hur I-corden såg ut på ena ärmen. Den fick godkänt men efter lite diskussion om färgen på garnet kom vi fram till att jag skulle ha lite ljusare garn. När jag stickat den andra ärmen blev det bättre så det blir det färgbadet istället. Nu kan jag verkligen se slutet på kavajen. Får se när jag visar en bild på den.

Men ett missöde blev det tyvärr denna helgen också. Min anmälan till Kaffe & garnbyte på stickamera hade inte kommit fram så jag har inte fått någon att skicka skånskt kaffe till och inte heller får jag något paket. Men förhoppningsvis kommer det nya byten.

Jag har anmält mig till en ny tävling hos Hem och Lycka där man kan vinna te. Det är en liten stund kvar innan det är dragning.


Jag hoppas jag vinner för igår öppnade jag ett nytt te som inte alls föll mig i smaken. Det var för mycket kryddnejlika i det, så jag kastade det faktiskt.

Kommentarer
Postat av: Tomtan

Har nått sånt te som står åxå.... Men väntar alltid innan jag slänger och skyller på att det blitt gammalt ler

2009-03-11 @ 15:10:45
URL: http://www.metrobloggen.se/tomtan
Postat av: Ida

Heej =) vad skoj att ditt garn och kaffe blir av trots allt. jag tänkte köpa mitt garn till det i morgon =) fick inlägg i bloggen idag att mitt kaffe är på väg :P ses i morrn. kram

2009-03-11 @ 22:04:22
URL: http://kidassticksida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0