Stickcafé ikväll

Ikväll ska jag gå på stickcafé hos Nystat. Det är evigheter sen jag var där och jag ser fram emot det. Dottern kommer också och vi börjar med att äta middag innan vi går dit. Det går långsamt med stickningen. Jag håller på med strumpa 2 av septemberstrumporna och jag har börjat om med dominorutorna. De första blev för stora, nu utgår jag från 39 maskor. Jag får väl höra ikväll om de är lagom stora.  Jag har naturligtvis anmält mig till Stickameras nya byte: Garn & Choklad 2. Ska bli spännande att få ett paket.

 Jag har tittat på Mysteriestickningen Bella hos Syfestivalen och jag funderar på att hoppa på den. Förra årets sjal blev ju bara så fin. Sen väntar jag med spänning på vad som ska hända i So You think you can knit challenge. Med andra ord ser jag fram emot en spännande stickhöst.

Jag har börjat motionera igen efter sommarens promenader och golf. Det är step hos Friskis och Svettis på måndagskvällar och morgonsimning (6-7) på tisdag-fredagsmorgnar. Jag simmar minst 2 morgnar per vecka och det är så skönt, bara trist att det är mörkt när jag går upp.


Jag är med i Bokias Låna & Läsklubb och jag har läst en jättebra bok som jag verkligen kan rekommendera, Lars Keplers Hypnotisören. I sin stil påminner den mycket om Stieg Larsons Milleniumböcker. Jag kom direkt in i handlingen och det var bara till att sträckläsa boken.


Kommentarer
Postat av: tomtan

Jag kom av mig i läsandet i våras och läste väldigt lite böcker så därför blev jag inte med i Låna/Läs iår... Den där boken trodde jag bara var skit, men jag får omvärdera och ge den en chans

2009-09-25 @ 16:28:46
URL: http://www.metrobloggen.se/tomtan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0