Semestertider

Jag fick ett paket häromdagen:

Det var Garn och tepaketet från Chaos. Spännande garn i silke och två sorters te. Chaos är en gammal vän. Jag har fått paket av henne i tidigare byten också. Alltid kul att förnya kontakter. Tack igen Chaos. Tack även till Ulrika på Stickamera som ordnar med dessa byten.

Jag har börjat sticka på linnet i lingarn som jag blev ombedd om. Det går jättesnabbt. På mindre än en vecka har jag gjort 1,5 stycken.

Men det är svårt att tro att det blir ett linne av dessa "rulsingar". Det var det som gjorde att det inte var roligt att sticka förra gången.Nu vet jag ju att det blir ett fint linne. Eller vad tror ni??

Sommaren i Skåne har varit fantastisk med sol och värme. Idag var jag en tur till Malmö i 25 graders sol. Jag tog en tur runt Möllevångstorget. Det känns som att vara i en förort till London med alla utländska affärer och restauranger. Snart åker jag med mannen till Rom. Det är ju tur att vi har tränat  på värme och framförallt varma nätter. Går det att att ta ett morgondopp i Tibern, tro?


Kommentarer
Postat av: Eva

vilken snygg färg !

ja det känns som jag måste göra en "blogg" resa

nån gång...... det är så trevligt att få träffa

alla man är in på blogen hos.

Ha en trevlig resa t Rom !

2010-08-03 @ 08:01:50
URL: http://urmoderns.blogg.se/
Postat av: Anna-Karin

Vilken fin färg på linnet :-)

2010-08-12 @ 15:49:44
URL: http://www.entappadmaska.bloggspace.se
Postat av: Ida

Tack! jag är grymt nöjd med min sjal. Du får lov att se den idag för den följer med till ön. Oh mer strumpgarn till mig i kyrkan :P Hinner dock inte i helgen tyvärr. Får ta det nästa gång jag är på ön.

Kramis

2010-08-13 @ 12:09:48
URL: http://kidassticksida.blogg.se/
Postat av: tomtan

Flitens lampa lyser!!! Fint paket

2010-08-13 @ 15:41:24
URL: http://www.metrobloggen.se/tomtan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0