Så har det blivit september

Det är inte klokt vad tiden går. Ni som läser dotterns blogg vet ju lite vad jag håller på med. I fredags var vi i Malmö och såg Singin' in the rain. Det var en jättefin uppsättning, glad sång och musik och fin dans. En riktigt avkopplande kväll. Igår var jag så med min faster och dotter i Torup i Halland och besökte min fars kusiner. Från att ha varit 40 kusiner är det 7 kvar i livet och 6 av dem träffades igår. Det är riktigt roligt att höra alla gamla "rövarhistrier". Från förra besöket minns jag att när vi åkte runt i skogen däruppe tyckte jag min far berättade att i nästan varje gård fanns eller hade det funnits kusiner. Det var ju en fantastiskt vacker dag igår och när vi gjorde ett litet stopp hittade jag 2 jättefina Karl-Johansvampar. Jag hade skor med höga klackar så det var ju inte lämpligt att gå in i skogen. Det finns ju mycket mat i Karl-Johan.

På stickfronten går det långsamt fram. Jag har lämnat iväg toppen i lingarn och fått betalt för garnet. Mitt första sålda plagg. Mönstret finns på Ravlery.


Ser inte så mycket ut men den är jättefin på, fast det är värdelöst att ta bild på sig själv.


Min kofta i grönt lingarn är klar och ligger för blockning. Bild kommer när den är klar. Ett par strumpor har blivit klara och jag håller på med augustistrumporna i stickameras sockklubb. De stickar jag med 2.0 mm stickor så det är lite drygt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0