Sköna maj

Nu har vi verkligen fått sköna maj i Skåne. Vi hade ett varmt och fint firande på ön. Majbålet bestod i år av 8 marchaller nere på stranden. Vårtalet var kort och roligt och allsången har inte varit så bra på flera år. Det blev riktigt mysigt och solnedgången mot Danmark var fantatstiskt vacker. Efteråt blev det ärtsoppa och varm punch.

Mina februaristrumpor som jag stickade i Galen i garns KAL är perfekta som golfstrumpor. Jag kommer att sticka några par till.


Jag har börjat sticka majstrumporna, men trästickorna i 2,25 mm klarade inte hemresan från ön utan bröts. Jag har beställt nya 2,25 mmstickor, denna gång av stål, men trästickorna var jättesköna att sticka med. Jag tänker köpa fler av trä, men grövre. Strumporna blir jättefina men efter missödet har jag fortsatt sticka på min tröja i mönster och garn inköpt hos Sticka by Marie Victoria i Gamla Stan, Stockholm. Tröjan är snabbstickad och den blir jättefin.

Linnet i lingarn är färdigstickad. Garnet räckte naturligtvis inte helt. Det saknades garn till 3 varv men jag hoppas kunna fixa det vid monteringen.

Jag ser att jag behöver fotografera en del så mina alster blir dokumenterade. Bilder kommer.

Kommentarer
Postat av: Tomtan

Ser riktigt sköna ut!!! Här är det vår... Men imorse var det 0,0* när jag åkte på jobbet 0700!

2009-05-06 @ 21:16:45
URL: http://www.metrobloggen.se/tomtan
Postat av: Kine

Golfstrumpor - ja det behöver jag! Ska genast kolla in februarisockarna!Kram Kine

2009-05-15 @ 21:14:36
URL: http://stickankine.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0