Vacker höst

Detta veckoslut har vi haft ett fantastiskt höstväder.  Solsken och bara lite vind. Idag åt vi lunchen ute i solen och en liten golfrunda, årets sista, har det också blivit. 
I veckan var jag tre dagar i Gråsten på södra Jylland och kom hem med magsjuka. Idag mår jag bra igen och kan åter tycka att kaffe är gott. Igår började jag sticka på en kjol till Esther i Mini Alpakka. Det är jätteskönt garn att sticka med men jag stickar tydligen för löst så nu får jag vänta med att fortsätta sticka tills kag är i stan i morgon och då får jag bita i det sura äpplet och göra en provlapp. Det brukar jag inte behöva göra. 
Detta är det som mötte mig när jag kom till vårt ö-hus igår. Kommentarer
Postat av: Tomtan

Tog en tur med cykeln igår. Så härligt att komma ut längre än på loftet! Börjar bli less på min fot nu!

2015-10-15 @ 12:59:29
URL: http://entomtastankar.wordpress.com
Postat av: Annorlunda

Jag är mångsysslande och kreativ människa!


Jag är en mångsysslande krativmänniska. Kattälskande, hundälskande, djurälskande småtokig 50+tant som inte kan låta bli att inspireras av allt som verkar roligt, intressant och utmanande. Jag gillar att pyssla och göra smycken, skriva, läsa, måla, teckna, sy, virka, klappa katterna, hålla på med datorn och en massa annat - tiden räcker inte till för allt. Min sämsta gren är ordning och reda, städa på freda' - men kaosforskning ägnar jag många timmar åt.
pyssel, läsa, skriva, måla, teckna, sy, skapa, dator, psykologi, antropologi, kvantmekanik, astrologi, djur, en massa annat. Jag har diagnoser: Asperger, Autism, Utvecklingstörning m.m. Att vara annorlunda liv med diagnoser! Jag bloggar för att jag vill öka kunskapen och förståelsen om Psykisk Ohälsa i samhället. Om du bloggar helt eller delvis om Psykisk Ohälsa, följ mig så följer jag tillbaks! Har Autismspektrumtillstånd, Autism, kronisk depression. Jag och vill skriva lite om mina tankar i den stora världen och och leva ett annorlunda liv och vara annorlunda! Har varit mobba hela min barn, ungdom, halva vuxna liv. Hoppas på många läsare som vill följs och följa mig i både vått och torrt! Hoppas att ni dela och sprida min blogg vidare m.m. I både glädje och sorg, jag är en lipsill för det minsta lilla egentligen så får vi ser hur det går att blogga här. För samarbete kontakta mig på min E-mail: mia2@home.se Blogg: annorlundakvinna.blogg.se

2015-10-19 @ 16:12:05
URL: http://annorlundakvinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0