I väntan på semester och bröllop

Etapp 1 av husutbyggnad är klart nu. Vi är jättenöjda med det större huset och planerar för fullt hur vi ska inreda det. Vi behöver lite nya saker, bl.a. gardiner och det är ju jättesvårt att välja. I övrigt tycker vi att färger både ute och inne har blivit jättebra. Huset är målat i gult, lök heter färgen med gröna knutar.


På insidan målade vi med en färg som heter gardenia. Vi fick lagt innertak (tidigare var det öppet upp i nock) och har därmed fått 2 nya sovrum däruppe. Ser jättebra ut där nere.
 (på bilden ser det rörigare ut än i verkligheten, tycker jag)

Eftersom alla färger har namn från växter bifogar jag bild på min gamla porslinblomma. Jag bodde i ett möblerat rum i Alby utanför Stockholm under sommaren 1977 och tog då en stickling. Jag har fortfarande en planta från den sticklingen och den blommar flitigt.


I morgon har jag semester och är på ön för att sen jobba tre dagar till innan det blir kontinuerlig semester i 3 veckor och den 9/8 ska dottern gifta sig på ön med sin prins. Det ser vi verkligen framemot.

Broderiet är klart och jag har börjat sticka igen, men jag hinner inte med stickcaféet i morgon. Ni som är där får ha det så trevligt och så ses vi längre fram. Viveka har fixat min klänning till bröllopet och den har blivit jättefin. Det kommer bild efter den 9/8.

RSS 2.0