Pensionärsfredag

Sköna fredag är det verkligen. Jag har gjort min morgonmotion i simbassängen och i eftermiddag ska jag dit igen och badmysa Med Esther. Sen blir det stt åka till ön. I morgon är det vinprovning med Munskänkarna som avslutas med gemensam middag på Turistgården. 
Senast jag var på stickcafe gick jag höra att man ska hå många stickprojekt på gång. Nu har jag börjat på tre stycken. Först ett par strumpor, vilai, från sockboken jag har fått av dottern. 
Håller på med hällappen. 
En sommartröja i lingarn från Karin Öberg. 

Och en Harunisjal. 
Om en vecka ska vi åka på semester. Ska i helgen bestämma vilket sticke som ska få följa med. 

Koftan klar och ny Testagramlåda


Koftan är klar. Kommer nog att passa när Esther fyller 4 i april. Koftan var rolig att sticka. Inte en enda söm ( mer än fickorna). Mönstret heter wee Cria och finns på Ravelry. 
Jag har nu börjat sticka ett par strumpor, vilai, ur boken Sock innovation. De ser ut stt bli bra. 
I veckan kom också en ny låda med spännande saker från Testagram. 
Nytt år

Det har redan gått mer än en vecka av det nya året. Vi har varit på en minisemester på Lalandia igen och jag har hunnit arbeta hela två dagar. En tjock bok av GW Persson har jag läst och även börjat på Stalker av Kepler. Stickat en del har det också blivit. 

Detta ska bli en kofta till Esther. Garnet köpte jag i Amsterdam. Allt stickas i ett så det blir inga sömmar. Axel och ärm är jättefiffiga. 

Vi har även rostat av våra kaffebönor från Etiopien. Blev jättegott kaffe. 

RSS 2.0