Bilder

Jag har varit i gång med telefonens kamera. Först en bild på Hemlis3 paketet.


Nu kan jag testa chokladen. Det fanns även en beskrivning på en sjal att sticka av det fina garnet. Sen kan jag ju virka något om lusten skulle falla på.

Jag var även en sväng i vår lilla trädgård i morse när jag satt och väntade på sotaren. Först en bild av vårt pelaräppleträd.

Tomten är extremt liten så vi får välja träd som får plats.
Sen kommer en bild på grannens äppleträd.


Lagom många grenar hänger in över vår tomt så vi får av de fina äpplena. De är mycket goda och går även att lagra flera månader Jag använde de sista från förra årets skörd i påskas. Jag hade förvarat dem på uteplatsen under balkongen.

Tänk att man kan ha så fina blommor som man sen får nytta av.

I helgen ska jag njuta för fullt av alla blommande träd och det ska ju även bli toppenväder. Jag önskar alla en skön helg.

Hemlis 3 paket

Jag har fått mtt sista Hemlis 3 paket. Skönt, blått garn och mönster till en sjal. Choklad och virktidning.Tack så jättemycket. Jag kommer att sticka sjalen så snart den från andra paketet är klar. Den ser ut att bli jättefin och skön är den också. Bild kommer så småningom. Men jag har ingen aning om vem du är. Du kan väl ge mig en ledtråd. Nu när vädret är så fint är jag knappt inne vid datorn och i kväll är det dags för Vårruset. Vi är ett gäng från jobbet som går/springer/lunkar och sen fikar gemensamt. Jag har även skickat mitt sista paket till min byteskompis. Hoppas det kommer fram. Jag har inte hört något avseende de två föregående.
Nu är det ju dags att hitta på saker till Mix and Match swap. Det ska bli roligt. Jag har redan kommit på en sak.

RSS 2.0