Hemlispaket

I fredags fick jag det sista Hemlis 8 paketet. Alltid lika spännande vilket innebar att jag var tvungen att öppna paketet direkt och sen missade jag nästan båten till ön. Paketet innehöll som vanligt jättefina saker. Bomullsgarn till en sommarbolero. Ska bara hitta ett lämpligt mönster. Jättegod choklad, som jag inte hade testat innan, och te som alltid kan användas. Jag fick ett par jättevackra trästickor också. Får väl använda dem vid något tillfälle när Knitpro stickorna är upptagna.


Jättemånga tack Mickelräv.

Klänning till Esther

Nu är Esthers klänning klar. Jag blev riktigt nöjd men jag tycker den verkar vid. Hon får väl ha den som tröja.Nu ska den bara blockas och så ska jag försöka hitta några tennknappar till dekoration.

I lördags bakade jag årets första rabarberpaj. Det är lika gott varje år. På kvällen när jag gick en runda på ön störde jag några av öns invånare:

Vårkänslor

Vilken fantastiskt fin Siste april det var i år. Vi var nere vid strandne vid Kyrkbacken och hörde vårtal, sjöng vårsånger och såg på brasan.Eftersom detta är en stickblogg måste jag visa att mitt semestersticke har blivit klar. Det är en vågig halsduk i entrådigt garn som jag fick i Hemlisbyte 7. Nu ska den bara blockas.Jag håller på att sticka en klänning till dotterdottern. Den är i norsk stil med luser. Jag stickade en fläta som blev perfekt men när jag plockade upp maskor och när det inte fungerade gjorde jag en tankemiss . Jag rev upp allt och sticakr nu på nytt (lika som tidigare). Hoppas jag inte gör samma tankemiss nästa gång jag plockar upp maskor.

RSS 2.0