Kjol och leggings


Detta kit blev klart till jul och passar tydligen barnbarnet. Kjolen är jättesöt men byxorna var tröttsamma att sticka. De känns inte elastiska, beror väl på att jag har stickat mönster med två trådar. Men de ser ju fina ut. Nu ska jag sticka klart ponchon i Oniongarn. Nyår tillbringas på ön och sen blir det full fart inför flytten till ny bostad. 

God Jul

Igår kom julpaketet från Testagram. Det är alltid lika spännande att öppna och få se vad som finns att testa.
Haribo godis som tillhör makens favoriter och choklad utan socker. Chokladen är sötad med Stevia. Smakade helt OK.
Lite nyttigare. I alla fall det som ska bli raw food bollar. Det ska bli spännande att testa.
 
 Nyttig dryck och Bakis tabletter. Tabletterna ska jag ge sonen till nyår. Ska bli spännande att få höra om de gör nytta.
 
Smörgåsrån med gräslökssmak är väl inte fel till Philadephiaosten. Och till sist lite duschtvål.
 
Annars håller jag på att sticka på Esthers julklapp och jag tror jag hinner få den klar.
GOD JUL
 
 
 
 
 

Stickcafé

Igår var det julavslutning på höstens stickcaféer hos Annicka på Nystat (www.nystat.se ).
 
Gott och som vanligt trevligt. Trots att jag inte behöver mer garn inköptes Kalinkagarn till ett mycket bra pris eftersom det är utförsäljning på det garnet. Så fort jag får tid över stickar jag på ett par byxor/leggings till Esther. Hoppas få det klart till jul.
 

Mössor

Dottern berättade att diakonin i församlingen önskar mössor till julklappar. Jag stickade en Astridmössa av garn jag fick på Sandnesgarndagen i Nystatbutiken. Jag fortsatte sen att sticka 3 till av restgarner som jag hittade när jag sorterade garn inför flytten. 
Hostan som jag nu har haft i 2 månader tar på krafterna och så fort jag sätter mig och kopplar av känner jag hur trött jag är. Det är en av anledningarna till att det är så långt mellan uppdateringarna. I em ska jag gå på Kvarntorgets julmarknad. Jag brukar alltid hitta något att köpa. Det är bara synd att det är så tråkigt väder, grått och fuktigt.  


RSS 2.0