Golfvecka

Denna vecka spelas det golftävlingar varje dag här på ön. Idag var det sk scrambletävling. Fyra personer per lag och alla slår ett slag från samma plats och sen väljs läget för den boll som ligger bäst som punkt för nästa slag. Alla slår från den punkten också. Detta är ett riktigt lagspel. Vi blev fyra men en i laget gjorde Hole in one. Det har jag aldrig sett tidigare. Och det var riktigt snyggt. Vi fick champagne efteråt. 
(null)

Sonens lag vann tävlingen så lite stolt är jag. Vi, sonen och jag, åt middag på campingen i kväll. Gott och som vanligt fantastisk utsikt. Kustbevakningen patrullerade utanför. 
(null)

I morgon är det dags för en ny tävling. Nu kopplar jag av med att sticka på en tröja. 

Sommar 2018

Årets vår och sommar har varit torrare och varmare än någonsin tidigare. Gräset i stan har en färg som inte är gräsgrönt. 
(null)

Men vår citronbuske och afrikanska lilja är desto finare. 
(null)

(null)

Potatisen på ön kom jättefint. Stora och frodiga plantor men tyvärr vissnade de ner snabbt så de små knölarna växte inte utan är stora som valnötter, men goda. 

Nystart

Jag har skaffat en ny telefon och hoppas jag därmed kan göra uppdateringar lite oftare. Jag har laddat upp bilder men inte blivit färdig att blogga om dem. Men nu då kommer lite. 
Jag har stickat strumpor till barnbarnen av garn från SiV-18 goodiekassen. Mönstret kommer också därifrån. 
(null)

Jag har också stickat en klänning till Esther som hon godkände och tog på direkt före blockningen. 
(null)
 
Jag har även varit inom på Hemslöjden och beundrat den fina utställningen Ett stygn om dagen. Några bilder från den:
(null)

(null)

(null)
Alldeles fantastiskt fina är de. 

RSS 2.0