Testagram

En gång per månad får jag ett paket från Testagram med nya produkter att testa. Aprillådan innehöll många fina och intressanta saker. 

Godiset är supergott. Det skulle vara mycket surt men jag tyckte den kunde varit mer sur. Granolan är sådär. Den kommer jag inte att köpa. Oatlydrycken har jag testat tidigare och den är perfekt efter ett träningspass. Resten ska jag testa efterhand. 
Idag var jag på golfbanan och det funkade riktigt bra. Hoppas det känns bra i morgon också. 

Lite av varje

Nu sitter jag på tåget hem från Stockholm. Jag har varit på Fredrika Bremer Förbundets årsmöte. 


Det var på Långholmen. Vi var över 100 personer som tycker jämställdhet är en viktig fråga. Är du intresserad kan du hå in på Fredrika Bremer förbundets hemsida och läsa vad vi sysslar med. 
Långholmen är en spännande plats som jag verkligen kan rekommendera att besöka. 
Förra helgen var jag på 5-års kalas och nu kan jag visa koftan i mullbärssilke. 

Garnet är verkligen mjukt och skönt. 
Nu ska jag fortsätta sticka på min Karin Öbergtröja. 

Nytt på gång

Jag tycker det är tröttsamt att bara ha ett sticke på gång. Jag har därför börjat sticka på en kjol till Esther. 

Mönstret är något omständigt skrivet och Esther har en storlek om midjan och en annan längd än den som passar till midjan. Dessutom stickar jag med ett annat garn (Tilda) än vad som står i beskrivningen. Jag har alltså varit duktig och stickat en provlapp. 

Nu hoppas jag bara att kjolen kommer att  passa. 

Wanida strumpor


Jag har blivit klar med strumporna. Det var tur för idag upptäckte jag att ett par av mina gamla hade fått ett hål så de kommer att kastas.
 

Garnet var riktigt bra randat och jag tycker om färgerna. Men det var mycket ojämnt tjockt. Vissa delar var tunna som sytråd men jag hopps det innehåller nylon så strumporna inte går sönder direkt.
 
Jag rev upp ärmen på lintröjan så nu får jag fortsätta sticka på den.
Idag promenerade jag en tur på stan. Varmt och skönt var det, men tungt att gå. Nästa helg blir det en tur till Hven igen. Hoppas benet är bättre då. Jag saknar golfen.
Jag har tvättat och hängt ut tvätten på tork. Vad skönt det är att kunna göra det. Det saknade jag när vi bodde i lägenheten.

RSS 2.0