Fått en award!!!

Jag har fått en fin Kreativ Blogger Award av Tomtan  med följande text:

1. Vinnaren sätter awarden på sin blogg.
2. Länka till personen som utmärkelsen kom från.
3. Nominera minst sju nya bloggar.
4. Länka till dessa bloggar i din blogg.
5. Lämna ett meddelande till personerna på deras bloggar.
6. Kopiera den här instruktionen så att den finns med.

Länkningen och kopieringen av instruktionen klarade jag av, men jag kunde inte få över bilden.
Jag blev så glad att någon försöker följa en så sporadisk blogg. Jag har varit mycket passiv på sticknätet sen midsommar, men bättring är på gång hoppas jag.

Eftersom jag inte kunde kopiera hela awarden och jag dessutom varit så passiv i sommar skickar jag inte awarden viadre, men TOMTAN jag blev så glad.

Vi har flyttat färdigt nu och allt är på plats. Nu gäller det att hitta allt när jag behöver det på nytt. tejpen t.ex. hittades inte utan det blev nyköp. Den gamla dyker väl upp en dag (eller vid nästa flytt).

Jag har en fin bild på vårt paradis på jorden. Massor av turister har hittat dit i sommar. Solen har skinit sen midsommar.Om 3 timmar åker vi ut för att träffa dottern med man och festa på kräftor med tillbehör.

Nästa vecka är det semester på nytt. Istället för en veckotur till Tyskland med avkoppling blir det en tur till Trelleborg för sonen ska få ett nytillverkat korsband installerat. Han behöver nog uppassning efteråt hoppas den oroliga modern.


Semester och flytt

Jodå jag lever men det har varit ett par hektiska veckor.
Mycket att göra på jobbet inför semestern och sen flytt med sortering, slängning och packning. I förra veckan gick flyttbilen och sen har det varit uppackning (cirka 100 flyttkartonger). Igår blev vi klara och det sista dvs internet kopplades in.  Nu är det semester en vecka till och naturligtvis är vädret sämre. I morgon förmiddag blir det Tjejgolf, 9 hål, sen bär det iväg till stan och Karnevalen i Landskrona. På söndag blir det golftävling igen, Generationsgolf med sonen. Han är duktig golfspelare och det är kul att göra något med honom. Han stickar ju inte. Det gör ju dottern och jag. Jag har faktiskt stickat en hel del under flyttbestyren. Min senaste tröja ska sys ihop och sen ska jag sticka halskant och korta ärmar men de stickorna finns i stan. Bild kommer om någon vecka.

RSS 2.0