Torrevieja

Jag har varit en vecka i Torreviejaa. Skönt väder precis som den bästa svenska sommar. Jag har badat i saltvatten som är mycket varmare än hemma. Underbart skönt. Jag har fått stickat en hel del. Tyvärr inte på bild. Men jag hittade denna affär som tyvärr inte var öppen på hela veckan. 

Jag fick tyvärr inte taget någon bild på dagtid. I morgon bitti åker vi hem igen. 

Vacker höst

Detta veckoslut har vi haft ett fantastiskt höstväder.  Solsken och bara lite vind. Idag åt vi lunchen ute i solen och en liten golfrunda, årets sista, har det också blivit. 
I veckan var jag tre dagar i Gråsten på södra Jylland och kom hem med magsjuka. Idag mår jag bra igen och kan åter tycka att kaffe är gott. Igår började jag sticka på en kjol till Esther i Mini Alpakka. Det är jätteskönt garn att sticka med men jag stickar tydligen för löst så nu får jag vänta med att fortsätta sticka tills kag är i stan i morgon och då får jag bita i det sura äpplet och göra en provlapp. Det brukar jag inte behöva göra. 
Detta är det som mötte mig när jag kom till vårt ö-hus igår. Ännu en fantastisk höstdag

Vi har en underbar höst här i Skåne. Vi hade tänkt flytta katten till stan i morse men det blir i morgon kväll istället. Hon njuter fortfarande av friheten här ute. I stan lämnar hon inte lägenheten några långa stunder.
Kag har stickat klart en kjol till Esther. 

Katten godkände kjolen. Det är en s.k. SnurrekjolNär Esther snurrar runt står kjolen ut. 

RSS 2.0