Babyklänning

Vi ska åka till Sala till helgen och gå på dop med efterföljande 30 års fest. Jag har stickat en klänning till dopbarnet i Cotton Soft som jag köpte av KarMagarn på Stickfestivalen.
Det blev hälften av garnet över så nu stickar jag på en kofta. Fick nya stickor av dottern igår.


Test

Har just laddat ner appen i den nya telefonen. Detta är ett testinlägg från den. Sitter på ön och har knäckt min sticka så jag har tid att testa nya saker.


Stickfestival i Höganäs

I förra helgen var jag på Lenas Stickfestival i Höganäs. Jätteroligt..

På lördagen var det mingel, lotteri, modevisning mm. Jag köpte kläder från 4 små rum och garn av Tant Kofta till en ny basker. Jag köpte garn av KarMa garn  till en söt babyklänning som ska stickas till Alice som ska döpas sista helgen i september. Jag har stickat bakstycket klart så den blir nog klar i tid. Bild kommer så småningom.
 
Karin Öberg var där och hade med tröjan som jag har börjat sticka. Nu har jag dokumenterat hur den ska se ut när den blir klar.
På söndagen var det work shop. Jag lärde mig sticka kofta uppifrån och ner av Tant Kofta.
 
Jag var på tjänsteresa i Danmark i veckan och hittade denna fina krukväxt.
Har ni sett sådana blommor förr? Inte jag i alla fall.
 
Igårkväll passade jag Esther. Gick som smort. Hon visste precis hur vi skulle ha det. Efter kvällsmat och bad somnade hon på 10 minuter.Sommarstickat

Jag lovade ju lite bilder på vad jag har stickat i sommar. Och det är tyvärr inte så mycket som är klart än. Sjalen 3 räta 1 avig med garn från Tant Kofta är i alla fall klar.Den är jättemjuk och skön. Fantastiskt garn. Nu stickar jag på baskern Hit och Dit också med garn och mösnter från Tant Kofta. Den ska vara klar tills jag träffar henne på Stickfestivalen i Höganäs. Jag stickar på den på båten som går hit och dit mellan Ön och stan.

Min lingarnshalsduk är också klar men tyvärr inte blockad.

RSS 2.0