Julen är över

Så har julen passerat. Det var en helt ny upplevelse. Jag höll inte i jularrangemanget iår utan det gjorde dottern med familj. Det kändes så skönt att kunna ta det lugnt på julaftons förmiddag. tack Ida och F.
Nu kan jag visa tröjan jag stickade till det lilla barnbarnet.


Den är stickad uppifrånn och ner. Det var jätteskönt att slippa sy ihop några detaljer. Men mosstickningen ser helt annorlunda ut. Jag stickade storlek 18 månader och den passade en 8 månaders tjej. Glömde ta bild med tröjan på. Kommer kanske en annan dag.

Igår blev jag även klar med min Gratitudehalsduk så nu får jag återgå till gamla projekt.

JulklapparJag hittade garn och mönster till Lacy Mittens i garderoben. Jag har nog fått kitet på Stickfest i Väst. Av 25 gram garn fick jag 4 stycken vantar. Det blir ett par till sonens flickvän och ett par till julklappslotteriet på jobbet. Nu ska jag fortsätta på min Gratitudehalsduk.
Det blir ingen tur till ön idag. Förra helgen blev vi inblåsta där, dvs båten var inställd när vi skulle åka hem. Vi åt julbord på Backafallbyns restaurang istället. Mycket gott och så åkte vi hem dagen efter istället. Julafton ska vi tillbringa hos dottern med familj. Det är andra gången på 37 år som gift som jag inte har ansvaret för julfirandet. Känns lite konstigt. Får liksom tid över.


RSS 2.0