Livstecken

Jodå jag lever och mår bra fortfarande, men jag har inte hunnit med att sticka många varv sen senast. All ledig tid har gått till målning och städning av fritidshuset och på fredag skall allt externt arbete vara klart. Skönt! Det har varit intensivt med allt som ska fungera. Sen återstår den sista delen av slutstädningen och komplettering av möbler. Vi hittade sängar igår som var perfekta, men som vanligt är det problem med transporterna. Det är inte många som åtar sig transport ut till öar och Hven är ju just en sådan. Fast det finns ju 3 sängar så vi kan flytta ut nästa helg och börja arbetspendla.
Även om jag inte har stickat så har jag förstås broderat en hel del på kvällarna framför TVn. Jag håller på med en kudde i skånskt yllebroderi och jag börjar se slutet. Det kommer en bild när jag har nått ditt.

Ha det så bra i sommarvärmen, så återkommer jag någon gång före den 26/7 för då börjar min semester (utan tillgång till internet.)

Uppdatering och 2 stycken TACK

Hej Alla!
Det var längesedan jag uppdaterade bloggen men nu gör jag ett försök.  Vi håller på att förstora vårt fritidshus och det tar mycket tid. Vi har målat nästan alla väggar inomhus de senaste helgerna. Tack till dottern och blivande svärsonen, (Prinsen ni vet) som har hjälpt till.

        

Jag tar nu mina tack i tidsordning.

Först vill jag tacka Ida, min dotter, http://kidassticksida.blogg.se Jag har fått en utmärkelse av henne, tackar.  Jag blev jätteglad.




Jag vill skicka utmärkelsen vidare till Nenny, http://nennylagarmat.blogspot.com Nenny verkar inte sticka, men hon lagar mat som ser jättegod ut och hon delar med sig av sina recept.

Mitt andra tack går till GarnLinda, http://garnlinda.blogspot.com . Jag fick ett innehållsrikt paket i Mix & match Swapet från henne.


Ett mjukt, skönt garn helt i mina önskefärger och ett choklad som smakade bara så gott. Jag har inte sett den sorten i Sverige. Golfbollarna är invigda. De gick mycket bra att spela med, även om en hamnade mitt i dammen. Sen var där ett mönster på en tröja utan sömmar. Det ska bli spännande att testa det, även om det kommer dröja ett tag. (Jag stickar mycket mindre under somrarna.) Jag får läsa boken på stranden istället . Teet har jag inte smakat än, men det är säkert gott. Det står att det är Roibuste med lingonsmak. Lingon tycker jag mycket om och inte heller denna kombination har jag hittat här hemma.

Sen vill jag även här gratta dottern som nu är helt klar med sin utbildning på Ekonomihögskolan i Lund. Hon har varit jätteduktig som klarade av uppsats samtidigt med jobb, stickning, motion, skönlitteratur, TV-tittande................. (jag blir trött bara av att skriva allt hon gör)

Ha det så bra alla.

RSS 2.0