Norska vantar

Sonen ringde och beställde ett par "norska" vantar till en kompis. Sonen fick ju mina gamla i julas och de har tydligen fallit studenterna i smaken. Jag blir så stolt. Har garn men mönstret har jag gett dottern. Hoppas hon hittar det annars får jag väl leta på nätet.
Jag håller annars på att sticka en sommarkofta efter Tant Koftas Uppifrånnermönster och den ser ut att bli bra. Garnet fick jag i ett Stickamerabyte för ett år sen.

I söndags var vi i Malmö på mässan och såg Tutanchamonutställningen. Den var jättebra och rekommenderas om du har möjlighet. Den håller på till den 17 februari.

Stickfest i Väst 2013

 
Om jag tolkar Facebook rätt så kommer jag att åka till SiV den 15 mars. Jag har lagt in om semester. Ska bli så kul.
Materialet till denna tröjan vann jag för 2 år sen på Grötö. Den blev klar i höstas.
Ska bli så spännande att träffa mycket stickfolk och lära sig nya saker. Vi ses!!
 

Gott Nytt År

Jag har fått klagomål på att jag uppdaterar för sällan och det stämmer. Jag ska försöka bättra mig. Jul och årsskifte innebar lång ledighet för mig. Jag har därför hunnit sticka en hel del.
Utöver biltröjan med bilmössa fick Esther en mössa till. Jag hade köpt garn till två mössor med pälskant som jag stickade till maken och sonen. Det blev då garn över till en likadan mössa till Esther.
 
Maken vill inte vara med på bild så det får bli en bild på mössan istället.
 
Jag har tidigare stickat kattvantar till sonen men de försvann snabbt. Han hittade mina gamla vantar (ca 45 år gamla). De fick han men jag dokumenterade dem först.
 
 
 
Det blev att par nya till mig istället, med kattor på.

RSS 2.0