SiV nästa

Nu är jag tack och lov nästan helt återställd från förkylningen så jag har gott om krafter till SiV. Igår förberedde jag två stycken sticken att ta med. Det ska ju vara lättstickade projekt så man kan prata och inte behöver så mycket ljus. Igår var jag även inne hos min reskompis och planerade det sista inför resan, matsäck och sån't.  Ser så fram emot den här week enden. På måndag morgon bär det sen iväg till Gråsten, ligger på södar Jylland vid tyska gränsen, för ett jobbmöte.
Om någon av er som läser detta och är på SiV och känner igen mig så snälla kom fram. Det hade varit kul att träffa er i real life.

2 stycken Awards

Jag har fått två stycken awards. Först från min gamla kompis Tomtan.

Och sen samma från dottern.
Jag tackar båda så mycket. Alltid roligt att mina rader uppskattas.
Jag ska skriva 8 saker om mig själv och skicka vidare. 

Jag ska snart bli momor för första gången, spännande
Jag morgonsimmar 3-4 gånger per vecka, jätteskönt.
Jag ska åka till SiV på Grötö näste vecka, spännande.
Jag tycker det är jättekul att sticka bara det inte är enbart slätstickning (ett bra sätt att hålla sig vaken framför TVn)
Jag har två katter, som barnen lämnande när de flyttade hemifrån.
Jag njuter av fritiden på Hven, där morgonbadar jag under sommarhalvåret (i havet)
Jag tycker inte om att städa (skyller på dammallergi)
Jag får inte till 8 punkter framför jag.meningarna

Jag har vartit hängig hela veckan och går fortfarande på Magnecyl för att kunna komma till jobbet. Jag har inte stickat på en hel vecka pga trötthet, men i kväll ska jag fortsätta på februaristrumporna. De är lite sega pga det tunna garnet, de smala stickorna och alla flyttnngar av maskor hit och dit. Men de blir fina.
Jag återkommer när jag har blivit lite piggare. Av samma skäl, trötthet och hosta, orkar jag inte skicka detta vidare (dålig ursäkt)Babybyxor och tävlingar

Jag har faktiskt stickat lite den senaste tiden. Ett par byxor till det blivande barnbarnet


Dottern säger sig vilja använda tygblöjor och då kan ju dessa byxor passa. Mönsret kommer via Ravelry och jag har stickat med Marks & Kattens Eco ull.
Nu håller jag på att sticka februaristrumporna i Stickameras sockklubb. Jag har valt ett jättefint garn, men det är mörkblått och tunnt och jag använder stickor 2,0 mm. Igår tappade jag en maska, men mina ögon klarar inte av att hitta den igen. Hoppas jag hittar den ikväll. Jag måste nog leta reda på min förstoringslampa, men usch vad det irriterar mig att synen bara blir sämre.

Här är något roligare. Jag har hittat två tävlingar på nätet med fina vinster.

Hos Vresiga mamman kan man vinna dettaOch HÄR kan man vinna dettaHoppas på tur nu.

Jag har köpt tågbiljett till Götebog och SiV. Ser verkligen framemot den helgen.

Trevlig helg.

RSS 2.0