Morsjö deli


Dessa är otroligt goda. Kan verkligen  rekommenderas. Idag passar jag barnbarnet igen. Hon vilar middag just nu när jag tar en kopp kaffe. 


Majs Hitte påse

Kitet för maj ska bli ett par benvärmare. Perfekt att ha med som sticke på båten. Lagom skrymmande.  


Testagram

Jag hittade en intressant sida på nätet för ett tag sen, www.testagram.se. Jag anmälde att jag tyckte konceptet lät intressant. Idag kom den första lådan med ting att testa. Och det var många intressanta saker och med stor variation. 

Det är 7 olika produkter. Choklad och tandborste, perfekt. Det hela kostar bara för portot, 49 kr. 
Jag återkommer med recensioner. 

Torghandel i Svaneke

På lördagsmarknaden på torget i Svsneke såldes det mycket stickade produkter. 
En försäljare stickade under tiden. 

Ser du henne?
Vi såg fikonträd med fikon på. 


Jag har idag inte stickat många varv. Det var ju så mycket vackert att titta på. 

Minisemester

En weekend på Bornholm är inte helt fel. Vi åker med buss och jag har förberett ett lämpligt sticke. Jag har börjat på en Karusellsjal med garn och mönster från Tant Kofta. Perfekt lampa

Jag har haft problem stt sticka med mörkt, tunt garn. Nu har jag hittat den perfekta lampan. 

Glaset förstorar 3ggr och nu ser jag tydligt direkt när jag ser upp efter stickningen. Jag är supernöjd. Jag stickar nu på första mudden i Aprils hittepåse från Ostbiten. Handledsvärmare och ranukel

De blå handledsvärmarna är klara. De blev riktigt bra. 

De är stickade efter ett mönster av Johsnna Wallin som heter Karin. Jag har fått ett möndterhäfte Sticka muddar i ett byte. Muddarna kommer att skänkas till ett lotteri. Hoppas någon blir glad åt vinsten. 
På Hven har maken planterat en kruka med Ranukel, tusensköna och rosmarin. Den har blivit jättefin trots allt regnande. 
Ser ni gullvivorna? De växer som ogräs på ön. 


Handledsvärmare

På SiV fick vi ett kit till ett par handledsvärmare från Garnasinne.  Jag har stickat dem men 44 m var lite för lite, i alla fall för mig som har 18 vm tjocks handleder, men jag fick på dem. Nu ska jag ge bort dem då jag hoppas mottagaren har smalare handleder. Men fina är de. Nu håller jag på med ett par nya också i garn från Garnasinne men med mönster från Johanna Wallin. Även dessa ska jag ge bort. I detta mönstret skulle det vara 80 m och det tyckte jag var för mycket så det blev 70 m. Detta har varit ett perfekt båtsticke. 


Bra att sticka båda samtidigt eftersom jag inte vet hur länge garnet räcker. Jag använder det garn som blev över av strumporna. 
Till sist en bild från siste aprilbålet på Hven
RSS 2.0