Utlottning på gång igen

Johanna har utlottning för att hon har haft 3000 besökare på sin blogg. Klart man försöker vinna garn.

[utlottning_3000.jpg]


Naturligtvis blev inte linnet klart igår inte heller tog garnet slut. Jag fick istället åka med sonen till Lund på nytt. Han har blivit uttagen att vara med i en studie med anledning av sin skada. De ska med magnetröntgning följa upp hans hjärtas förändring från mycket träning till ingen träning och sen mycket träning igen.

Ikväll är det stickcafé hos ViKanGarn och jag ska försöka hinna dit en stund.

En händelserik helg

Vädret har varit fantastisk den gågna helgen, tyvärr har jag inte kunnat njuta som jag brukar. I lördags var jag på soptippen med bilen överfull av papper som sorterats bort. och som skulle kastas . Bl.a. julkort samlade under upp till 10 år. Rosorna klipptes och flera kartonger sorterades i källaren. Det fanns dessutom hur många krukor och ytterkrukor som helst. Vad jag hade tänkt använda dem till kan man ju undra. På kvällen skulle vi fira husförsäljningen med ett besök på restaurang Pumphuset, men precis när vi skulle gå ringde sonen och efterlyste kryckor. Han hade spelat fotboll och fastnat med dubbarna i gräset och ett främre korsband var troligtvis avslitet. Vi fick byta om på nytt och köra till akuten på Lunds sjukhus. Efter 5,5 timmar där blev det restaurang Max vid Kung Oscars bro som vi fick ätit vår middag på. Sonen hoppa r nu runt på kryckor och har ont och långtråkigt. Han jobbar som barn och fritidsledare och det kan han ju inte nu plus att det inte blir fotboll på flera månader. Illa! 
Igår sorterade vi fler lådor så nu börjar vi se slutet på dem men det finns mer att sortera och slänga. Vi har en garderob full med julpynt!!

På akuten fick jag stickat en hel del på min linnetröja, men plötsligt fick jag för mig att garnet inte kommer att räcka så då slutade jag sticka i tro att garnet räcker längre. Logiskt eller hur? Ikväll tar garnet slut alternativt  blir linnet klart.

I torsdags beställde jag stickor från Garnhärvan och de kom med posten på fredag. Fantasktisk snabb leverans. Nu ska jag sticka aprilsockarna i sockklubben-09.

Choklad och garnbyte

Igår hämtade jag mitt paket med garn och choklad. Det var 2 stycken strumpgarn, ett för vinterstrumpor och ett för sommarstrumpor. Det passar perfekt för nu är kavajen klar. Äntligen. I paketet fanns även ingefärschoklad. Det var jättegott och ett sådant hade jag aldrig köpt själv för jag är/var inte så förtjust i ingefära. Jag kommer att köpa det chokladet fler gånger. Tack så jättemycket. Ulrika.Jag ska posta mitt paket idag. Jag har haft stor vånda med att hitta garn som passar och jag är lite tveksam för min byteskompis vill inte ha randigt garn och det blev lite om inte randigt så i alla fall melereat.

Så är då äntligen kavajen klar. Igår sydde jag fast den sista knapphanken. Bilden togs när jag sydde i knapparna och se vilken hjälp eller var det uppvaktning jag fick av båda kattorna. Bättre bild på kavajen kommer när jag har fått hjälp att fotografera.Nu är det strålande solsken, fast lite kallt. Det blir nog en skön helg.

Ny tävling igen

Det är många tävlingar på de olika bloggarna. Jag tävlar lite här och där utan att vinna så nu gör jag ett nytt försök hos Carpe Diem. Där lottas te och tesil ut. Få se om jag har bättre  tur denna gång.
Vädret är jättefint nu och ska tydligen bli så hela helgen. Efter husvisning idag tar vi färjan till ön. Sen blir det promenader och förhoppningsvis årspremiär med lite golf.

Tävling hos Tomtan

Det är många tävlingar på gång nu. Tomtan lottar ut en jättefin ryggsäck:Hoppas jag vinner den.

RSS 2.0