Snö i november


I går kväll snöade det för fullt och temperaturen var under 0. I morse fanns mycket snö kvar men det håller på stt smälta. Det är jättekul för alla barn med kramsnön. 
En bild på tröjan kommer nu. 


Garnet köpte jag hos Annicka på Nystat i Landskrona när hon hade Sandnesdag. Nu har jag börjat sticks Astridmössan av garnet jag fick få. Snabbstickad så jag räknar med att få den klar idag. 

Mitt i november

Denna hösten har verkligen varit dryg. Trots penicillin fortsatte jag hosta och först idag har det varit lite mindre. Jag har även börjat jobba mer igen nu i november samtidigt som vi har börjat sortera i lådorna i källaren. Vi ska inte flytta förrän i januari så vi är ute i god tid, än så länge. 
Igår hörde jag ett mycket intressant föredrag om När hemmafrun blev arbetslös på 60-talet. Det är ju en fantastiskt stor förändring det har blivit i samhället på den här tiden. 
Jag har stickat klart en julklappströja till Ernst i Baby Merino från Svarta Fåret. Ett underbart garn stt sticka med och tröjan är jättegosig. Bild kommer en ljus dag. 
Det får bli en bild på katten istället. 


Hon får inte ligga på soffbordet. Det är nog en protest för att hon får för lite uppmärksamhet. 

Torrevieja i oktober

Vi var ju på en veckas semester till Torrevieja för några veckor sen. Jag blev förkyld några dagar innan avresan men tyckte jag var bra därnere när vi kom hem hade jag börjat hosta och det har jag gjort nu i 14 dagar så igår besökte jag vårdcentralen. Det visade sig vara lunginflammation så då är det inte konstigt att jag har varit trött. Jag har ändå hunnit sticka en hel del på en kjol till Esther. Några bilder från Spanien får det bli. Dadlarna var mogna Granatäppleblommor

Och mogna på träden


Vi besökte en fantastiskt fin palmpark i Elx. 

Det finns en palm med 7 stänglar. 

Jag badade men det är inte dokumenterat. Det var gott om plats på stränderna. 

Och till sist en bild av mig på strandpromenaden. RSS 2.0