Första dagen på 2009

Idag har det varit en fantastiskt vacker dag. Solsken, nollgradigt och vindstilla. Efter mycket sen frukost blev det en långpromenad varav en bit längs Sundet. Vi såg tydligt Danmark och Köpenhamn och naturligtvis även Hven.
Gårdagen blev jättetrevlig. Min bror och svägerska skulle komma men deras bil gick sönder och eftersom de bor i Kungsbacka och har hund kunde de inte ta tåget till Skåne. Lite snopet att sitta här med mycket mat, men det finns ju förståss frys. Men på kvällen när maken hade sin andra gudstjänst deltog goda vänner i den och de förbarmade sig och kom över till oss och hjälpte oss att äta av maten: Räkor med goda röror, Hjortgryta med kantareller och Pavlovamaräng med grädde och frukt. Det blev ett gott slut på 2008. Synd bara om brodern som fick sitta hemma och blev utan min mat.


Idag har jag fått min mössbyteskompis. Hon verkar vara i min ålder och det ska bi kul att leta efter mönster och garn till mössa till henne.

Sen räknar jag med att få vara kvar i:

Jag använde Hourglasstrumporna på promenaden idag. De var jättesköna så det får bli fler sockar i tunnt garn. januarimönstret är ju jättefint.

Gott Nytt År!

Kommentarer
Postat av: Tomtan

Lite mössbyte blir det här åxå ;-) så jag har tittat på ett baskermönster nu på morgonen... Men jag måste känna efter...

2009-01-02 @ 12:55:55
URL: http://www.metrobloggen.se/tomtan
Postat av: Ida

Tack för den infon. Då skall jag tänka på det när jag gör den klart =) Kram

2009-01-09 @ 07:37:33
URL: http://kidassticksida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0